Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Sunday, September 1, 2013

Montague Keen - 18 augusti 2013


 Montague Keen - 18 augusti 2013


Vad som visades för er den här veckan bevisar att sanningens ljus kommer att segra. Förberedelserna är i full gång. Var beredda på det oväntade. Överraskningsmomentet är viktigt. Ni har sett bevisen för det. Det finns människor i nyckelpositioner runt om i er värld som är medvetna om vad som förväntas av dem. De behöver inte vänta länge.

Min kära, allt är i Gudomlig ordning. Vår tid har nu kommit för att rädda mänskligheten från de onda inflytelser som tog kontroll över er, och från deras planer att förstöra allt som inte passar dem. Vi behövde placera några av de största hjärnorna som någonsin vandrat på Jorden i position nu för att leda mänskligheten. De kommer att avslöjas när tiden är rätt. Några av dem håller nu på att lära sig vem de egentligen är och varför de är på Jorden vid denna tidpunkt.

Deras verkliga identitet har måst hållas strikt hemlig, även från dem själva. De har levat vanliga liv fram tills nu, men vid olika tillfällen fick de dock ett tips om de viktiga roller de förväntas spela i övergången. Nu har de tvingats ta in de enorma uppgifter de gick med på att utföra innan de återvände till Jorden. De finner nu varandra och allt faller på plats. Alla bitarna i pusslet kommer tillsammans – precis som planerat!

Min kära, det var ingen tillfällighet att Rupert Sheldrake inte kunde acceptera inbjudan till diskussioner på ditt middagsparty och istället föreslog att du skulle bjuda in mig för alla dessa år sedan. Andevärlden använde Rupert så att jag kunde möta dig.

Ett problem skapades med Ryanair vid Dublin Airport. Detta användes för att föra fram en annan person till din uppmärksamhet. Du inser nu vikten av det mötet. Den andliga världen kommer att använda allt som är nödvändigt för att föra samman de rätta personerna. Lämna bekymren till oss. Vi kommer att få de rätta personerna på de rätta platserna vid precis rätt tidpunkt.

Jag vet, min kära, du tittar ibland på människorna som finns runt om dig och du undrar hur de någonsin lyckades att komma till dig. Nu vet du, ingenting händer av en slump! Vårt team på Jorden är redo och villiga att följa instruktionerna vid lämplig tidpunkt, och den tidpunkten är något som vi kommer att besluta om.

Jag vet att det är mycket smärtsamt för dig at se vad som sker i Egypten och i Irak, etc. Så många oskyldiga människor har fångats upp i detta kaos och förödelse. Övertagandet av dessa länder hade planerats av Kabalen för många år sedan och de klamrar sig desperat fast vid den planen, även fast de nu börjar inse att de aldrig kommer att tillåtas att lyckas. Deras framfart med dödandet kommer att stoppas. De använder individer som är fullkomligt hjärntvättade för att gå in i dessa länder för att söndra och härska, och för att utföra order utan en tanke på konsekvenserna.

Människor vaknar nu upp till de lögner de matats med. Ni kan se detta själva när bevisen för vad som har gjorts blir klarlagda. Fråga er själva varför de ”styrande länderna” förbereder sig för KRIG. Vad planerar de? Är detta ett sista flämtande andetag för att försöka hålla sig kvar? Titta på deras ögon när de försöker övertyga er att de faktiskt måste ”invadera för att skydda”, eller att ”där finns massförstörelsevapen”, etc. Hur kan de rimligtvis tro att de kan lura folk längre? SANNINGEN har kommit ut! Den kan inte längre döljas.

Mänskligheten kommer att få hjälp att återhämta sig. Den rätta hjälpen har organiserats för att gå in och ge allt som krävs för återhämtning från dessa angrepp. Det ligger skepp runt om planeten Jorden med allting som ni kan tänkas behöva för att bygga upp och återställa allting som blev förstört av Kabalen. Detta kräver inte några pengar. Allt kommer att ges och freden kommer att återställas. Ni befinner er i ett krig mellan gott och ont, men det goda vinner alltid.

Planeten Jorden kommer snart att återfå sin rätta plats i Universum och alla kommunikationskanaler kommer också att återställas igen. Det krävs att tillräckligt många av er vaknar upp för att åstadkomma detta. Fortsätt att väcka människor så att de kan njuta av upplevelsen av att få delta i det viktigaste vågstycket i historien i er värld.

Ni är alla viktiga, så acceptera inte vad ni får höra om vissa länder. Det spelar ingen roll vilket land ni tillhör. Veronica har haft kontakt med människor i länder som ni fått veta var stängda för sådan information – såsom Kina, Korea och Ryssland etc. De håller också på att vakna upp och är mycket välkomna att delta i denna stora familj som inte känner några gränser eller restriktioner. Alla är Ett i sin strävan efter sanning och rättvisa för alla.

Tillåt inte att ilska eller misstro färgar dina tankar. Se på allting med ett kärleksfullt hjärta för det förändrar allting. Ni har alla varit fångade i de lägre dimensionerna där rädslan är fångvaktaren. Rädsla för religion, rädsla för lagen, oavsett hur orättvis den är. Rädsla är ingjuten från födelsen. Det är bara när ni ser den för vad den är som ni blir fria.

Sänd kärlek till alla, överallt. Du kommer att bli förvånad över resultatet som blir av det. KÄRLEK kan förstöra Kabalens makt. Kärlek är ren och god. Den förbättrar livet både hos den som älskar och den som är älskad. Skriv ned ordet KÄRLEK i stora bokstäver och håll upp det. Kom tillsammans i kärlekens namn och låt kärlek vara din ledstjärna när du fortsätter framåt på din väg till Övergången.

Min kära, allting är precis som det skall vara.


Som alltid, din beundrande Monty.Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.