Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Thursday, August 8, 2013

Montague Keen - August 4, 2013


 Montague Keen - August 4, 2013


En kamp rasar på så många nivåer. Det finns osynliga krafter precis utanför ert synfält, och dessa skapar mycket av den förvirring ni upplever på Jorden. Planerna som har skjutits framåt måste motarbetas och bli exponerade. De som förstår vad det är som görs har en plikt att dela med sig av sin information så att majoriteten kan väckas upp och på så sätt bli förberedda för alla eventualiteter. Vi här i andevärlden kommer att uppmärksamma er. Vi tittar på vad som händer och vi hittar sätt att dra uppmärksamheten till det som är planerat.

Den mörka tidsåldern med kontroll går mot sitt slut och ljuset kommer att lysa upp allt det som var korrupt. När de väl en gång har exponerats så kan de mörka tjänarna inte längre fungera. Varenda dag lär ni er sanningen om vad ni tvingades att acceptera som sanning. Detta gör att ni tydligt ser vägen som ligger framför er. Detta är en mycket smärtsam erfarenhet men det är så det måste vara så att allt som är korrupt kan tas bort.

Ingenting av korrupta regimer kan accepteras. Allt måste bort. Sedan kommer ni att börja om på ny kula med allting ute och öppet så att mänskligheten kan börja om igen – utan parasiterna. Ingenting kommer sedan att döljas för mänskligheten. Inga organisationer kommer att tillåtas ta kontroll så att de kan konfiskera vetenskapliga framgångar som skulle kunna vara till fördel för mänskligheten. 

Det blir en återgång till naturen. Människan har överlevt och blomstrat på grund av att hon förstod att allting hon behövde skulle komma från naturen. Det är spännande för oss att observera hur många av er som nu återupptäcker naturliga botemedel för sjukdomar – sjukdomar som är ett resultat av ingrepp i naturen. Naturen har svaren på alla era behov och, tack och lov, nu vaknar ni upp till detta faktum och ni får häpnadsväckande resultat. 

Vi är tacksamma mot alla de goda människor som forskar och omvärderar alla de fördelar som naturen ger er. Ert arbete är av stor betydelse och kommer att accepteras fullt ut när tidpunkten är den rätta. Det är viktigt att ni är helt förberedda på att utbilda era medmänniskor i de bevis som finns på era upptäckter.

De flesta människor kan nu se tydligt hur krigsmaskinen fungerar. De vägrar nu att påverkas av propagandan som fungerade så väl i det förflutna. Kabalen letar nu desperat efter nya ursäkter att använda för att få igång krig. De bevakas och de kommer att hållas ansvariga för sina handlingar av dem som är redo att gå in och rädda mänskligheten från deras grepp. Den mänskliga rasen kommer att överleva för det finns tillräckligt med varelser av rent ljus på Jorden vid denna tid för att säkerställa detta.

Ta ingenting för givet och kontrollera alla fakta innan du bestämmer dig för vad du kan acceptera som sanning, efter mycket övervägande. Bortse från alla de så kallade ”nyheterna”, för de är rena uppfinningar från Kabalen och måste ses som sådana. Du kommer att inse och känna igen den absoluta sanningen när du har alla fakta så att du kan värdera dem själv. Många är överskuggade, så du måste vara försiktig med vad du accepterar som sanning.

Allting är fortfarande utformat av Kabalen för att hålla er under kontroll, lydnad och underdånighet mot endast dem. Pengar används för detta ändamål, eftersom det är det enda de förstår och kontrollerar. De manipulerar allting så att du blir helt under deras kontroll finansiellt sett. Hela konceptet med bankverksamhet var speciellt utformat för detta ändamål. Det tvingades på länderna av Kabalen.

Genom pengar tog de över livsmedelsindustrin, vattnet och all energi. De har förgiftat luften ni andas. De trodde att deras PLAN var idiotsäker, och de övervägde aldrig ens för ett ögonblick att en tid skulle komma när människorna skulle vakna upp och inse vad som hade gjorts mot dem. Nu säger människorna: ”NEJ! Inte i mitt namn. Jag vägrar att bli en del av era korrupta planer!”

Mer bevis på det faktum att allting har exponerats uppmärksammades av er igår när ETT ENORMT PENTAGRAM I KAZAKSTAN VISADES (synligt på Google Earth).

http://vigilantcitizen.com/latestnews/gigantic-pentagram-found-in-kazakhstan-can-be-seen-in-google-maps/ 

Vid närmare granskning kan ni se DJÄVULENS SIGILL 81694BC LUCIFER och ADAM! Vid en ännu närmare fingranskning: LISAKOVSKY MEDDELADE ”GRILLAT MÄNNISKOKÖTT”.

HUR KÄNNER NI MÄNNISKOR INFÖR DETTA? Allting finns där, dolt i öppenhet. Skillnaden är att nu ser ni med era ögon vidöppna vad som fanns där hela tiden, men era ögon var tidigare stängda för det. Ni tittade med ögon som endast hade en kontrollerad syn. Slöjan har lyfts och nu kan ni se klart och ni är djupt chockade över vad ni ser.

Ni frågar er själva ”Hur kunde jag ha varit så blind för vad som pågått hela den här tiden?” Faktum är att du var blind för det, men nu är du inte längre blind för det. Nu måste du se det fullt ut och bestämma dig för hur du vill handskas med det. Ansvaret är ditt. Var och en av er har ett val att göra vid denna tidpunkt. 

Går du med Mörkret eller väljer du Ljuset? Du kan inte bli stående i kulisserna. Det är ett stort beslut. Mörker eller Ljus, detta är det största och viktigaste beslut du någonsin kommer att bli ombedd att göra. Så det är viktigt att du gör det rätta.

De Mörka tjänarna förlorar striden. Detta är uppenbart, även för den mest skeptiska av er. Den personliga striden inom din själ är vad du först måste ta itu med. Kom ihåg, den lättaste vägen ut är vanligen den svåraste i det långa loppet.

Tiden är knapp. Tiden för beslut är nu. Var medveten om att all tänkbar lockelse kommer att placeras framför dig för att hålla dig i mörkret. De inom Kabalen är tidigare mästare i denna teknik. Det är så de fick kontrollen först och främst. Kommer människor att vara dumma nog att falla för deras lögner en andra gång? När det finns kärlek i era hjärtan kommer ni att se ljuset och ni kommer att följa det!

Min kära Veronica, tuffa beslut tas. Dessa är nödvändiga, för endast de med verkligt engagemang kan finnas kvar. Vi är med dig, vartenda steg på vägen och ser till att du får stöd på denna svåra väg. 

Alltid din beundrande Monty!Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.