Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, May 20, 2013

19:05:2013


 Montague den 19 maj 2013


Det har nu blivit uppenbart för alla precis hur desperata Kabalen är vid den här tiden. De attackerar från alla håll alla dem som försöker bringa ljus till er värld. Var alerta och medvetna om detta. De kämpar för sin överlevnad och försöker förgöra alla som kan ifrågasätta deras planer. Tiden rinner ut för dem som fortfarande vägrar att se ljuset, antingen genom rädsla eller genom okunnighet. Stora beslut behöver tas när det gäller livet på Jorden.

Förändringarna sker nu, först försiktigt, men de kommer snart att ta fart så ni behöver vara på rätt spår. De Mörka tjänarna har mycket att förlora men ni har allt att vinna. Utan kontroll över bankerna, religionen och regeringarna – vad skulle då dessa människor vara? När människan är återställd till sin fulla potential, då är allt möjligt. Med kunskap av hur ert Universum fungerar så kan människan med fullt medvetande leva livet fullt ut, utan rädsla eller några hinder.

Varje dag kan ni se hur de korrupta exponeras. Denna tidvattenvåg kan inte stoppas. Alla de skyldiga kommer att exponeras och avlägsnas. I framtiden kommer varenda människa på planeten att behandlas med respekt och värdighet. Aldrig mer kommer diskriminering att ske eller bli accepterad, för detta måste stoppas, och det kommer att bli så. Tillsammans kan ni göra att detta sker, men först måste ni ha en önskan om att det skall ske..

Tankens kraft kan åstadkomma så mycket. Försök själva får ni se. Ni har aldrig uppmuntrats till att tänka själva. Nu är er tid att lära detta. Aldrig, aldrig skall ni svika ett förtroende från en annan människa. Ingen mängd pengar, ingen position eller makt kan kompensera för de skador som ni kommer att få svara för i så fall, en dag. Såra aldrig någon så att du inte blir sårad själv. Behandla alla med respekt, så som du själv skulle vilja bli behandlad.

Engagera dig i ditt högre jag, det kommer aldrig att svika dig. Försök att frigöra dig från floden av meningslöst tjatter och oro som bombarderar ditt liv hela tiden. Allt det finns bara där för att hindra er från att vakna upp. Detta är helt en del av planen i kontrollsystemet, att hålla er så upptagna som möjligt när ni försöker klara av allt så att ni inte har tid att stanna upp och se klart på livet och på vad som görs för att hålla er i slaveri. Ni har lärt er att acceptera allt detta som en del av livet. Men det är det inte – det är en del av Kabalens planer för er! Ni måste inte acceptera detta som något normalt.

Känn sympati för och ge stöd åt dem som försöker klara av alla de fysiska attacker som riktas mot dem. Kabalen visar ingen nåd. Ni lever i desperata tider. Tro på er själva och agera alltid med ärlighet och integritet och för det större goda i allt. Tappa inte tron på dem som desperat kämpar för att klara de stora förändringarna. Var där med ett leende och en hjälpande hand.

Människan finns i alla former, en del med goda avsikter och en del med avgjort inte sådana. Var noga med vem du litar på. Utmana dem som försöker tvinga dig att acceptera det som du vet är fel och emot dina medmänniskors intresse. Ingen människa är en ö. Ni måste komma tillsammans, för ni vet inom er att det är på det viset ni kommer att övervinna alla hinder som, fram tills nu, ni ödmjukt har accepterat som er lott i livet.

Samtliga korrupta institutioner kommer att falla för de kan inte överleva en granskning från massorna. De har ingenstans att gömma sig. Deras onda kontroll håller på att tappa sitt grepp över mänskligheten – och det är inte en dag för tidigt!

Veronica har precis haft den mest ansträngande helgen på länge och fick ta hand om oväntade hinder och träffa nya människor. Ursäkta mig om jag tar farväl av henne nu så att hon får tid att vila. Spännande tider just nu, mina vänner. Låt oss gå vidare med tillförsikt.

Kärlek som alltid, din beundrande Monty.Website: The Montague Keen Foundation

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.