Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, February 12, 2013

Montague Keen - February 10, 2013


 Montague Keen - February 10, 2013


Det är viktigt att ni litar på ert eget omdöme och inte blint accepterar allt som era så kallade ledare säger. De följer alla samma manus men använder olika ord. Det finns planer på gång som skulle chocka er in i märgen om ni visste och förstod dem. Informationen om dessa ondskefulla planer finns där ute, för alla som är beredda att ta sig tid att leta fram dem.

Ni lever nu i tidernas slut, och så mycket görs för att dölja detta faktum för er. Kabalen kämpar en förlorad kamp, men de vägrar att acceptera detta faktum. De kommer att förstöra så mycket de kan innan de accepterar ett nederlag. Den enda person som du kan lita på är dig själv. Du är skyldig dig själv och dem som du har ansvaret för att få det rätt. Ord faller lätt från läpparna hos dem som önskar förstöra er värld. De ler när de vägleder er på vägen till undergång.

Glöm deras ord och observera noggrant deras handlingar. Först då kommer ni att se den verkliga bilden tona fram. Dessa människor är specialtränade för att lura er och i det förflutna har de varit i högsta grad framgångsrika. Men nu vaknar ni upp till detta, och ni är inte längre så lätta att lura. Det är dessa människor som systematiskt har förstört allt det som var rent och gott i er värld, och de lyckades nästan förstöra hela mänskligheten.

Om ni ändå kunde se den enorma ansträngning som görs av dem från andra planeter och den andliga sidan av livet för att försäkra att mänskligheten överlever och kräver tillbaka Jorden! Ni vet i era hjärtan att vi kommer att lyckas. Ni vet att var och en av er måste ta ansvar, och att komma tillsammans för att omfamna ljuset. Var ärlig i alla dina handlingar och håll huvudet högt i säker vetskap om att Ljuset kommer att segra. Ge aldrig efter för rädslan som de använder för att hålla er i mörker och försök sluta med att spela deras spel.

Jag vet att det verkar för många av er som att Kabalen har kontrollen och håller i alla korten, men jag kan försäkra er att detta inte är sant. Ni är de 99 % och utan ert stöd kan de inte fungera. Ni måste ta in detta faktum och leva era liv därefter. Det kan bara finnas en vinnare i detta spel – och det är Ljuset! Kabalen har kontrollerat er värld och alla i den under århundraden. Jag har alltid sagt att de inte skulle ge upp så lätt, för de har allt att förlora. De har haft allt på sitt eget sätt så länge att de inte är särskilt goda förlorare nu.

Ni börjar nu förstå vikten av kärlek. Den är ert vapen för de har inte förmågan att älska, så de kan inte vinna! De använder bomber och kulor, men de behöver er för att skjuta iväg dem och att kämpa i deras krig. Med kärlek är allt ni behöver ett villigt hjärta att öppna upp för era medmänniskor. Kom ihåg er slogan: Make Love not War(skapa kärlek, inte krig). Tänk så underbar världen skulle kunna vara om människor överallt skapade kärlek och inte krig. När ni ser genom kärlekens ögon faller allting på plats och blir som det borde vara. Var snälla och överväg detta allvarligt, för er framtid hänger på det.

Kabalen orsakar så mycket stress genom att medvetet öka levnadskostnaderna för er. De tror att oron över levnadskostnaderna skall ta bort er uppmärksamhet från vad de gör och planerar. De gör livet så svårt för er, för de inriktar sig på varje aspekt av livet: mat, luft, vatten, ni attackeras från alla håll. Som om inte detta var nog så tar de fram nya lagar som är barbariska.

Sorgligt nog finns det dåraktiga människor som bara är alltför redo att påtvinga dessa lagar på sina egna medmänniskor. Inser de inte att, en dag, kommer dessa lagar att användas mot dem själva? Vem kommer att finnas där för att stå upp för dem när deras tid kommer att tas bort? Under hela livet har ni uppmuntrats att lita på fel människor och det är nu svårt för många av er att se sanningen i den situation ni nu befinner er i.

Vet att ni nu skapar framtiden som är allas rättighet och att ni kommer att återföra er planet till vad den var skapad att vara: en planet av fred, skönhet och kärlek. När ni kan njuta av fullt medvetande ännu en gång så kommer resandet att vara endast en tanke bort och frihet kommer att uppskattas av alla. När ni lär er och accepterar hur kraftfulla era sinnen är så kommer ni att kunna kommunicera med tanken. Språket kommer aldrig att vara ett hinder.

När ni ser era medmänniskor utan alla de falska hinder som skapats av Kabalen, då kommer ni att veta vad livet på Jorden kan och kommer att bli. Ni behöver göra det grundläggande arbetet för att få detta att ske snabbt och fridfullt. Ni vet i era hjärtan att ni kan och vill göra detta. Varje dag för er ett steg närmare det målet.

Livet kommer att bli spännande när ni avvisar all den falska historien och de falska religionerna och ni börjar se allting som det är, inte som det ni fick lära er Plötsligt kommer alla bojor helt enkelt att falla av och ni känner en frihet i både sinne, kropp och själ och allt kommer att bli klart som kristall. Allt som var falskt kommer att ligga där naket framför er.

Tänk inte på att hämnas. Ni är ovanför sådant. Hämnd är inom domänen hos de mörka tjänarna och ni skall aldrig tillåta er komma ner till deras nivå. Ni är överlägsna dem på alla nivåer. De är som blodiglar och de har levat av er. Utan ert samarbete kunde de inte ha skapat sina finansiella imperier, etc. Vet de inte att ni kommer in i den här världen utan någonting, och ni lämnar den utan någonting? Alla pengar i världen kommer inte att kunna köpa er en överlägsen plats i livet efter detta. Ni går alla in i den i vetskap om att det sätt som ni levt era liv på är allt som beaktas.

Sträva efter att ge kärlek och ljus till dem som finns runt omkring dig, även om det ibland inte välkomnas med öppna armar. Du vet aldrig om något av det tränger in. Min kära Veronica, vi försöker att ge lösningar på problemen när än de uppstår och ge kärlek och tröst när det behövs. Att ge kärlek är att få kärlek. Detta skapar den energi av ljus som alla behöver. Min kära hustru har haft många email som erbjuder kärlek och ljus. Det är ett underbart sätt att sända kärlek till varandra och på det sättet ut till världen.

Även om världen verkar grå och obehaglig, där det finns kärlek finns det ljus! Veronica och jag har älskat varandra från tidernas början. Det kommer aldrig att upphöra. Hon ansluter sig till andra vars väsen hon känner igen som de som varit en del av hennes liv i det förflutna. I din värld, just nu, kommer mäktiga människor från det förflutna tillsammans och genom kärlekens kraft kommer de att föra fram de förändringar som krävs.

Vilken historia kommer att skrivas i framtiden om dessa tider när, i elfte timmen, ni räddade er planet från katastrof, och ert enda vapen var KÄRLEK? Kärlek övervinner allt.

Låt oss gå framåt i kärlek, min kära. Du är så dyrbar för mig.

Din beundrande Monty!

Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.