Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Wednesday, January 9, 2013

Montague Keen - January 6, 2013


 Montague Keen - January 6, 2013


Jag kan känna din iver och upprymdhet, min kära. Bevisen är nu ute och tillgängliga för alla. KABALEN har EXPONERATS, äntligen! Ja, det har tagit lång tid, men det måste göras noggrant och begripligt. Nu talar fakta för sig själva. Det är en plikt för alla att erkänna de verkliga fakta och handla därefter. Ni, folket, kan nu se hur ni förslavats av en korrupt regim. Ni äger inte ens era egna egendomar, ni är bara hyresgäster. Inte heller äger ni er egen bil. Ni har aldrig fått höra sanningen om någonting. Även era barn ägs av staten, vilken kan och även tar bort dem efter behag.

Som jag har sagt tidigare så hävdar PÅVEN att han äger hela planeten. Ännu en gång vill jag påminna er om att ”ingenting är som det verkar vara”. Titta själva på alla bevisen. Det är nu dags att upphöra med att vara slavar. Sanningen kommer att göra er fria, och sanningen finns där för alla att se. Dr Leonard Coldweil har gjort forskningen för er. Det är dags för er att studera den själva. Ni måste erkänna att det var en mycket smart komplott. Ni blev alla lurade av den. Nu har ni fått alla möjligheter att kliva ut ur träldomen och återta ert arv.

Michael Tsarion har också visat er när och var hela det här bedrägeriet började och hur det planerades för 2 000 år sedan. Ni har matats med LÖGNER om vem ni är och varifrån ni kom. Planeringen som gick över till att ta över mänskligheten är helt fantastisk. Ingen sten lämnades ovänd. De satte upp sina mål högt och de har nästan uppnått dem. Vi, i andevärlden, kunde inte tillåta att detta skedde. Vi har bemödat oss om att visa er vad som gjorts mot er. Nu vaknar ni upp i tusental och accepterar inte längre det ni fick lära er i det förflutna.

Utmana allting: sluta upp med att bara acceptera att ”det är lagen”, och acceptera att lagen inte skyddar er eller det som är ert, det skyddar endast företagen. Det är dags nu att enas och komma tillsammans. Kabalen kan inte fungera utan ert samarbete. Så fråga er själva: VEM HAR DEN VERKLIGA MAKTEN? Ju förr ni inser detta faktum ju snabbare kommer ni att befria er från slaveriet!

Detta är första gången i er historia som ni har fått den här möjligheten att ta tillbaka er makt och därmed befria mänskligheten. Var säkra på att ni kan göra detta. Ni är inte ensamma, Universum, liksom den andliga världen, är med er just nu. Om vi kunde göra det för er så skulle vi göra det. Men detta är något ni måste göra själva.

Maktens tempel börjar falla sönder. Det behövs inte mycket för att få bort dem. De skyddar bara sitt eget. De bryr sig inte om er. Ni är bara slavar som tror på illusionen som skapades av dem. Ni har allt att se fram emot, tänk på firande över hela världen när ni klipper av bojorna och ser LJUSET. Med tanke på den hastighet som världen håller på att vakna upp på så är den nästan redo att kapa banden till Kabalens förslavande av mänskligheten.

Vet att era familjer i andevärlden är med er, vartenda steg på vägen, i detta, den mest spännande resan i era liv. Några av de fantastiska människorna från det förflutna är med er på Jorden för att hjälpa er i det här uppdraget.

Vatikanen kommer att få ansvara för sina brott mot mänskligheten. Den är ansvarig för så mycket som har hållits väl dolt bakom de till synes omtänksamma ansikten som visas för allmänheten. Snart kommer det att försvinna, det kommer att försvinna utan ett spår av dess onda styre.

Övertagandet av Amerika sker nu: men få lägger märke till tecknen. Brott har begåtts för att ta bort folkets rättigheter att försvara sig själva. Stäng av era TV-apparater som bara tjänar till att hålla er under kontroll – ni kommer aldrig att hitta sanningen där. Det är allt en del av sinnes- och tankekontrollen som har skapats för att förslava er. Det amerikanska folket tror att de har rättigheter, det blir intressant att se vem som vinner den kampen. Världen ser på när de spelar ut den nu. Vad det amerikanska folket tror på, och vad som är riktiga fakta, är två fullkomligt olika saker. Låt det som sker i Amerika bli en läxa för er alla.

Vi måste sluta nu för Veronica har arbete som måste göras med de människor som kommer att anlända inom kort. Allt kommer att avslöjas när tidpunkten är den rätta. Kom tillsammans i kärlek och ljus och dela med er av er forskning. Hjälp till att öppna dessa sinnen som är rädda för att öppna upp för sanningen. De behöver vägledning.

Ingenting kan stoppa oss. Tillsammans har vi makten och viljan att övervinna allt motstånd. Min kära, njut av att få vara med dina vänner. Jag kommer också att vara närvarande. Vi kommer dit!

Min kärlek är din för alltid. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.