Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Thursday, December 13, 2012

Montague 9 december 2012


 Montague 9 december 2012


Du fick höra att många redan har flytt planeten Jorden. De har en teknologi som är bortom din fantasi. Detta har avsiktligt hållits borta från massorna. Endast kloner finns kvar här i de flesta fallen. Många fler hoppades få gå men det avslogs. Detta är slutspelet som du har förberett dig för. Bara för att medierna inte berättar något för er betyder det inte att det inte händer. Kabalen har lagrat högar av guld under åratal som en förberedelse för denna massflykt. De var tvungna att vara förberedda om deras system för den Nya Världsordningen inte gick enligt planerna. Eftersom så många goda människor var beredda på att dela med sig av informationen till dem som var kloka nog att lyssna och beakta detta, så har deras planer på att ta över er planet nu kullkastats helt och hållet.

Forntida kunskaper håller på att utforskas. Det öppnar hjärtana och sinnena för sanningen. Jag har aldrig sagt att det skulle bli lätt. Du måste visa beslutsamhet att stå för sanning och integritet i alla lägen. Till och med påven själv erkände, förra veckan, att det som kyrkan har undervisat i under århundraden i själva verket inte alls är sant. Det är inte precis förtroendeingivande, eller hur? Lägg märke till att denna information INTE blev rapporterad. Jag undra varför?

Kabalen vill fortfarande tjäna pengar på massorna som ännu tror på den Stora Myten. Först måste man gå till det förflutna för att upptäcka sanningen. Sedan kan man gå vidare med tillförsikt i vetskap om vem man är och hur ni kom hit till planeten Jorden. Människor som arbetade tillsammans i tidigare liv arbetar nu glatt tillsammans igen för att kräva tillbaka sin planet och ta den med sig in till en gyllene framtid. Var och en av er har en viktig roll att spela. Detta är orsaken till att ni återvände hit.

Var och en av er kommer att utveckla en inre vetskap som vägleder och skyddar er. Ni kommer att kunna se när någon ljuger för er, auran på den människan förändras. Det kommer att vara uppenbart för alla. Allting blir exakt det motsatta till vad ni nu upplever idag. Alla de av människor skapade sjukdomarna kommer att försvinna utan ett spår. Sjukdomar har varit en stor inkomstkälla för Kabalen. De är också avgörande för kontrollen över massorna genom att göra dem fogliga. Liv har blivit ruinerade därför att människor ”köpte in sig” till allt vad etiketten sa på medicinen som gavs dem av läkaren. De lydde som får och deras liv förstördes, hela tiden i tron att ”allt var för deras eget bästa”.

Rädslor administreras genom religionerna, läkarna och lagen. Vem talar om KÄRLEK? Den som är den enda viktiga upplevelsen ni kommer att ha på Jorden. Verklig kärlek som förenar människor under århundraden kan aldrig någonsin släckas. Oavsett hur lång tid det tar för partners att hitta varandra igen så dör deras lärlek aldrig. Den är den mest positiva och kraftfulla energi som existerar. Ge den näring, värdesätt den för den är en sällsynt gåva.

Nyckeln till framtiden är nästan inom räckhåll. Vi behöver bara sätta vissa saker på plats. Allting måst vara på rätt plats i rätt tid. Vi får inte missbedöma någon situation. Du känner mig, Veronica, min älskade, jag var noggrann i allt jag gjorde på Jorden. Du förstod och respekterade det. Vi fortsätter med att lägga stor kraft på att förhindra ett tredje världskrig. Det är första gången som de som ser sig själva som Stormakter har gjorts maktlösa. När mänskligheten i stort ber om fred, då är det fred de får. Det är nu dags att bli de Andliga varelser av Ljus som var och en av er är! Lär er att se ljuset i alla, oavsett hur stängda och nertryckta de är. Det är alltid en god början.

När ni återvänder till den andliga världen så ser ni klart och tydligt att ni inte kan vara något annat än er själva. Alla tecknen på makt och status försvinner utan ett spår. De falska värden som sätts på er av dem som är i kontroll är helt meningslösa. Sådana saker är bara avsedda att hålla er på livets falska löpband och håller er på det sättet avskärmade och förblindade för allt annat. Ni kommer snart att befrias och kan uppleva undren i allting. Universum är redo att välkomna er hem ännu en gång. Jorden är endast en del av det hela.

Delar av er planet har hållits dolda för er. Det finns enorma portaler, kända endast av de få som använder dem till att gå utanför planeten för att lagra de rikedomar de har förvärvat genom oärliga metoder. De flesta av er har ingen aning om vad dessa infiltratörer har gjort, inte bara mot er planet, utan mot var och en av er. Tiden är NU kommen för sanningen. Ni kommer var och en att bli vägledda till att öppna era sinnen. Lita på den information som kommer via ert högre jag. Öppna upp till er fulla potential. Var och en av er är kraftfull – ni behöver bara koppla in er till det. All hjälp kommer att ges till er för att hjälpa er att bli den ni i sanning är.

Vet att det finns människor som strävar efter ge er de nödvändiga bevisen. De ger av sin tid och gör stora uppoffringar för att föra fram sanningen till er och därmed göra er fria. Allt som har dolts kommer nu att avslöjas, det är så bestämt. ”De utvalda få” har tagit på sig detta uppdrag. De behöver att ni sänder dem kärlek och ljus. Er energi krävs för att åstadkomma detta. Bara tänk på vilken fantastisk historia ni kommer att kunna berätta för kommande generationer om er medverkan i att rädda er planet. Var och en av er behöver vara ombord på detta enorma projekt. Tillsammans kan vi inte förlora.

Var beredd på alla eventualiteter. Kabalen kommer att fortsätta att gör det svårt för er. Var starka och var sanna mot er själva. Och var alltid orädda och säkra på att ni är på rätt väg. Ni alla är – MÄNSKLIGHETEN – utan uppdelningar, varken när det gäller ras eller trosuppfattningar. Ni är alla bröder och systrar som har en upplevelse av livet på Jorden!

Min kära Veronica, gå vidare med dina planer, med dem du har älskat, jag finns alltid vid din sida.

Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.