Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, November 27, 2012

Montague Keen - November 25, 2012


 Montague Keen - November 25, 2012


Propagandamaskinerna kan inte längre lura folket. Varje dag bevisar vad de verkligen är för något. Deras spel är över! Nu måste de ta itu med konsekvenserna av sina handlingar. De har förstört mycket av vad som var gott i er värld. Du samlar nu de rätta människorna omkring dig för att du skall kunna slutföra ditt uppdrag. Det kommer att ske. Mina sista ord till dig, på natten när jag gick över till andevärlden, var ”När tiden är den rätta”. Det är, naturligtvis, vår rätta tid, inte er.

Vi vägleder dig varje steg på vägen. Vi tar in de rätta personerna för att ge dig styrkan och fördelen av deras kunskap och förmågor. Ert team växer. De är speciellt utvalda för att smälta samman som ett när tiden kommer för att gå vidare och föra allt fram till slutet för vad som planerades för nästan 2 000 år sedan. Det enorma i ditt uppdrag börjar först nu inses av de som finns omkring dig. De måste stödja och hjälpa dig genom dessa svåra tider. Det kommer att bringa fred till mänskligheten. Tillräckligt många människor är medvetna om att de måste vilja ha fred för att fred skall kunna bli verklighet.

Många varelser från andra planeter ger sig nu tillkänna för er och försäkrar er om deras engagemang för er planet. De har så mycket att dela med sig av till er. De vakar över er och guidar många av er genom dessa sista döende timmar av mörker. Så mycket händer som ni är, ännu, omedvetna om på grund av att median är kontrollerad av de mörka krafterna. Kabalens planer har blockerats, de sprattlar nu på klipporna, oförmögna att återta kontrollen. Detta är en tid när de är som farligast, för de har ingenting kvar att förlora. Ni får inte frukta dem, oavsett vad de kommer upp med för att ingjuta rädsla. Det finns bara ett fåtal saker kvar som behöver sättas på plats innan Kabalen medger sitt nederlag och lämnar er planet för alltid. Sanning segrar alltid över ONDSKAN.

Håll er till det som är NATURLIGT, både när det gäller mat och medicin, var selektiv i allt som ni väljer att ta in i era kroppar. Respektera er kropp, den hyser er själ och bör bli sedd som det. Kabalen använder varenda möjlighet för att hitta nya vägar att sakta ner er mentalt och för att skapa hälsoproblem så att ni ”behöver” medicinering som förstör er hälsa och snabbar på er bortgång. Allt är en del av planen. Många sjukdomar är skapade i laboratorier och släpps ut över en intet ont anande allmänhet. De som ni har litat på har ljugit för er och vilselett er. De gamla sätten var de bästa och de säkraste.

En dag i en nära framtid kommer allt att bli förklarat. Ni kommer att inse precis vad ni har levt era liv genom och manipulationen som skett från födelsen till döden. De kontrollerar varje ögonblick av era liv, och det är chockerande att detta har kunnat pågå utan att de flesta av er någonsin har misstänkt något av det. Manipulationen av mänskligheten var ett mästerverk av planering. De hade maktpositioner i varje område i era liv. Det var ett tyst övertagande. Även jag var omedveten om detta när jag levde på Jorden. Jag var alltid för upptagen med min egen forskning inom det paranormala och så vidare. Jag misslyckades med att se den större bilden tills jag gick över.

Det var då jag fick möjligheten att avslöja den genom Veronica som, måste jag säga, såg mycket snabbt vad det var som hände runt omkring henne. Hon var chockad över att så många människor var totalt omedvetna om vad som hade gjorts mot dem. Kabalens dolda infiltration överallt, utan att någonsin ge den minsta antydan om sina planer, var verkligen smart. Nu ser människor med vidöppna ögon vad de håller på med och de kan inte förstå att de varit så naiva. Ingenting var vad det verkade vara. Att vakna upp från ett sådant kontrollsystem har inte varit lätt för många av er. Bli inte rädda, det är vad som var menat att ske. Tiden är nu kommen.

Er planet kommer att återställas i all sin stora skönhet, med lite assistans från er alla. Allting som är negativt har tagits bort, även just nu när vi skriver detta. Det har blivit demonterat och kasserat av er. Ni kommer att få lära känna hela er planet och ni blir fria att utforska och undersöka allt som hölls dolt för er. Att lära känna era medmänniskor som jämlikar och lära er att var och en är en del av det hela, kommer att bli spännande. Ni blir en enda stor och lycklig familj av Jordens mänsklighet, som kommer att välkomna alla som har hjälpt till att föra er till övergången från mörker till ljus. Vad mer kan man önska sig?

Min kära, du arbetar för hårt. Du har ytterligare en ansträngande vecka framför dig. Var snäll och koncentrera dig på arbetet med ”Den ende”! Detta måste vara din prioritet från och med nu. Du förstår nu helt varför han fick din uppmärksamhet på ett så dramatiskt sätt. Vi är de som flyttar och rör om. Vi skapar situationer som för samman de rätta personerna. Människor som annars aldrig skulle ha träffats. Det är fantastiskt vad vi kan åstadkomma från den här sidan av livet.

Veronica, min kära, gör det jag ber dig om. Jag kommer att vägleda dig vartenda steg på vägen. Jag lämnar dig aldrig. Våra band är för alltid.

Som alltid, din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation 
Översättning: Gertie Dahlberg 


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.