Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Wednesday, October 24, 2012

Montague Keen - October 21, 2012


 Montague Keen - October 21, 2012


Min kära, du arbetar så hårt för att uppfylla ditt uppdrag. Misströsta inte, även om hinder läggs i din väg, ingenting kan förhindra resultatet. Det var förutspått för hundratals år sedan att detta skulle ske när tidpunkten var den rätta. Det är oundvikligt. Tiden för den här stora förändringen är nu. Kraften i de 99 % som kräver förändringar kan inte ignoreras. Upptill nu har ni varit slavar till en minoritet, men ni kan nu se korruptionen för vad den är, och människor vill inte längre ta del i den. De ser nu sig själva som suveräna varelser med frihet som sin gudomliga rätt.

Det måste sägas, att när du röstar på någon så överlämnar du din frihet till den personen. Jag ber att du tittar noga på detta faktum. Låt dig inte ryckas med av manipulation och propaganda. Att rösta är en allvarlig sak. Du har rätt att skriva ”Ingen av de ovan nämnda”. Allting som du gör vid den här tiden av förändring har allvarliga konsekvenser för framtiden. Hjärntvätt används för att invagga dig i en falsk känsla av säkerhet, och löften görs som ingen har den minsta intention att hålla. Slavar faller för detta varenda gång, men de som har vaknat gör inte det. Agera efter ditt hjärta och var sann mot dig själv. Framtiden för er planet ligger i era händer.

Kabalen kommer att lova allt och ingenting för att hålla er under kontroll. De klamrar sig fast i en tunn tråd och försöker desperat att hålla fast vid sina syndapengar. Sakta men säkert kommer de fram till slutsatsen att de inte längre kan lura er. Deras krav på ett tredje världskrig motarbetas och detta lämnar dem utsatta och förödmjukade. Det är nu dags för att sätta stopp för allt dödande i alla länder. Ni är alla bröder – varför skulle ni vilja döda varandra?

Exponeringen av barnmisshandel av pedofiler på höga platser sker fortfarande. Jag lovade att sanningen skulle komma fram från alla håll. Fastän många försöker att hindra att deras namn avslöjas så kan inte sanningen stoppas. Dessa onda människor kommer nu att få lära sig vad deras offer har gått igenom för förövarnas egen njutning. Hämnas inte på dem, exponeringen räcker. I annat fall sänker ni er själva till deras nivå. Det är bättre att hålla sig lugn. Pöbelmentalitet sänker din vibration och håller dig under deras kontroll, medan full medvetenhet höjer dig till högre höjder som Kabalen aldrig skulle kunna uppnå.

Kabalens existens är beroende på ert stöd för dem. Men ni behöver inte dem. Tillsammans, när ni stödjer varandra, är ni mäktiga, suveräna varelser. Allting är på plats för att hjälpa er att ta de sista stegen till FRIHET i en värld där alla är lika och ni kan leva med varandra i värdighet och med respekt för varandra. Kärlek, inte rädsla, kommer att styra dagen och friheten kommer att uppskattas av alla. Jag ber er att visualisera framtiden som skall bli er. Skapa den i era tankar, sedan kommer den att bli er verklighet. Ni har makten att göra detta.

Ni måste också förbereda er på att ta in den sanna historien om er värld. Detta kommer att göra många av er upprörda, men sanningen måste sägas och förstås. Du min kära såg själv den här veckan hur de mörka försöker att på alla sätt inkräkta på ljuset med avsikten att förstöra det. Även med allt du vet var du djupt chockad över det fräcka sätt de försökte att förstöra allt som är gott och rent. Titta på alla de heliga platserna i er värld som Kabalen skamlöst har försökt vanhelga och förstöra. Nu äntligen tar de goda människorna i världen sakerna i egna händer och tar tillbaka vad som är deras rätt.

Kabalen hör inte hemma i den här världen – en värld som de missbrukar för sina egna syften. De bär en MASK som har tjänat dem väl tills nu, men när ni vaknar upp så kan ni se hur masken halkar av och avslöjar allt av deras usla mörker. Fina kläder och juveler kommer inte att kunna dölja det som kommer att avslöjas. Tyck synd om dem när springer iväg för att hitta skydd för ljuset. Allting som har tagits ifrån er kommer att returneras till er. Pengarna som uppfanns för att kontrollera er kommer inte längre att vara nödvändiga. De tjänade syftet att hålla er i slaveri och detta var avsikten med dem. Gradvis kommer allt att exponeras och korrigeras så att slaveriet upphör och friheten börjar.

Du Veronica har någon vid din sida som förstår vikten av ditt uppdrag och kommer att hjälpa dig i allt du gör. Jag sa till dig att vi skulle föra människorna framåt och vi gjorde det. Var snäll och vila dig så mycket som möjligt under dessa mycket upptagna tider. Ingen sten kommer att lämnas ovänd. Vi kommer att lyckas!

Vet att du är älskad och omhuldad, och en dag kommer vi att vara tillsammans än en gång för att fortsätta vårt arbete på den här sidan av livet.

Din beundrande make Monty!


Website: The Montague Keen Foundation

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.