Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Saturday, September 15, 2012

09.12.2012


09.12.2012


Vad ni har observerat nyligen är uppdelningen av gott och ont, med regeringar som fattar beslut som påverkar varenda en av er. Det är dags att hitta er röst, eller att ledas som fåren till slaktbänken. Besluten som har tagits är för viktiga för att lämnas till de korrupta politikerna. Ni vill inte ha ett världskrig med ett tanklöst slaktande av miljoner människor på ert samvete. Denna plan för krig är det sista försöket att få total kontroll över er planet. Är detta vad ni vill ha? Det är dags nu för er, slavarna, att hitta modet, att inse vem ni är och att utöva er rätt som människor på planeten Jorden. De onda lämnar ingen sten ovänd för att nå världsherravälde. De tillhör inte er värld!

Det är därför de gör så stora ansträngningar för att ändra den så att den passar dem själva. Ni har alla stått overksamma och sett på när de tagit kontroll över allting. Det gjordes i smyg. De tog tid på sig för de ville inte att fåren skulle vakna upp och se vad de höll på med. De lurade er att tro att ni hade fiender genom tekniker för smart hjärntvättning. Tänk vad de skrattade åt er när ni köpte in er på varenda lögn – krok, lina och sänke. Det enda de inte hade räknat med var att mänskligheten skulle vakna upp och se det stora bedrägeriet.

Vi i andevärlden är här för att hjälpa er med att själva se och för att öppna era ögon och se tydligt hur ni har blivit manipulerade av de få som vill kontrollera massorna. Ni är massorna och ni har nu bestämt att ni inte längre önskar bli behandlade som slavar, för ni är helt kapabla att styra över er planet med det goda för alla och inte bara för de få, så som det är nu. Allting öppnar sig för er nu för att göra detta. Ni har visats vägen framåt.

Deras vapen är PENGAR! Men snart kommer ni inte att behöva deras pengar. De skapades av dem som ett vapen för att kontroller er och det har fungerat fram tills nu.

Bra människor kommer nu fram för att leda vägen till en bättre och rättvis värld för alla. Ni tar tillbaka er värld från inkräktarna. Så snart ni har tagit beslutet att träda fram så kommer allt att göras tydligt och hjälp kommer att finnas. Människorna på andra planeter står bredvid och ser på och väntar på att komma till er räddning med allting ni möjligtvis kan behöva. Titta upp på er himmel och ni kommer att kunna se dem. Varför tror ni att era regeringar använder chemtrails för att blockera er utsikt, såväl som att blockera den underbara energin av ljus som strålar ner på er från ovan. Ni är på det största tänkbara äventyret och alla är välkomna. Tråkigt nog är en del fortfarande innestängda i det tredimensionella tänkandet där förvärvandet av pengar är av största vikt. De är rädda för att lämna det löpande bandet.

Våra planer, å andra sidan, går underbart framåt. Vi tvivlar inte på att vi kommer att vara framgångsrika. Varje steg har tagits och en dag kommer ni att förstå varför det måste ske på det här sättet. Det har aldrig funnits så mycken ondska i er värld förut som det är nu. Försiktighet måste vidtas för att få allting absolut rätt. Handla endast när ni blir vägledda att göra så. Var bara tillsammans med människor ni kan lita på. Om det finns något tvivel, agera då på det, för det är mycket som står på spel. Det är dags för alla goda människor att komma tillsammans i kärlek och sanning.

Snart kommer ondskans bastioner att avslöjas för alla att se. De kommer att tas bort från Jorden för evigt. Ni kan inte ha ett ruttet äpple i skålen, det förorenar allt som kommer i beröring med det. Renandet av er planet har börjat. Det kommer inte att finnas något gömställe för de onda varelser som har förstört så mycket. De kommer inte att tillåtas att gömma sig i underjordiska hålor. De kommer inte att vara välkomna på planeten Jorden – under jorden eller ovanpå. De kommer att tas bort för deras tid är ute.

Se fram emot att få lära känna medmänniskor från delar av världen som inte är bekanta för er. Kom ihåg att uppdelningen i olika religioner och raser var vapen som användes av Kabalen för att hindra er från att upptäcka er verkliga fiende. De vände människor emot människor medan inkräktarna tog över kontrollen. Ni måste medge att det fungerade! De trodde att allt de behövde göra var att bida sin tid tills det rätta ögonblicket för ÖVERTAGANDET skulle komma.

Hur arrogant av dem att tro att de skulle tillåtas att ta över en planet och använda varelserna på den för sina egna syften. Deras LÖGNER är inte lägre accepterade utan ifrågasätts nu. De börjar bli oroliga för vad ”mannen på gatan” kommer att göra när han inser vad som har gjorts mot honom. De kommer inte att behöva vänta så länge. Detta är de människor som har manipulerat allting för att lura och kontrollera er. De skrev ”Heliga böcker” för att kontrollera era sinnen, de skrev en historia som inte är sann och har lämnat er förvirrade.

Det finns kloka länder som nu vill veta sanningen. De undersöker historien själva. Vi kommer att vägleda dem. Kom alltid ihåg vad jag sa till dig, Veronica, när jag först hade kommit till andevärlden: INGENTING ÄR VAD DET VERKAR VARA! Allting är raka motsatsen. Din själ är den du är, inte din kropp, kroppen är bara den farkost som innehåller din själ. Du har haft många kroppar över tiden, några mycket annorlunda än vad du har idag. Själen gläds åt många olika livsupplevelser. Du kommer att börja minnas olika liv och erfarenheter som gjort dig till den person du är idag.

Koncentrera dig på sanning och ljus och att komma tillsammans med alla som önskar leva i fred och harmoni på Jorden. Skapa i ditt sinne den värld du vill ha i framtiden. Det finns mycket som jag inte kan diskutera nu. Vi kan inte visa vår hand för då skulle våra fiender vidta åtgärder. Ett stort steg behöver tas, och det kommer att tas. Vi är förberedda.

Min kära hustru har mycket att göra. Hon ser inte den fulla bilden. Jag omger henne med kärlek och jag är alltid med henne. Kärlek är vad som driver henne framåt för att följa min vägledning och att lita på mitt omdöme när det gäller saker som vårt uppdrag på Jorden. När människor möts i kärlek är allting möjligt. Det är tid nu att säga farväl till det förflutna – framtiden är vår.

Lita på ditt omdöme, min kära, Din beundrande Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.