Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Thursday, May 22, 2014

Montague 18 maj 2014
Montague 18 maj 2014

0Sanningens Ljus sprider sig, min kära. Uppvaknandet snabbas upp. Vi har längtat länge på detta. Det finns också ett massivt överskuggande från nyckelpersoner för att hindra eller sakta ned Uppstigningen till Ljuset. De vill blockera mina ord från att nå fram till människorna. Det var bara väntat, jag har alltid sagt att de skulle kämpa till det bittra slutet. De koncentrerar sig på nyckelpersoner och försöker driva dem ur kurs. Det är tufft, men vi här i andevärlden är fast beslutna att vägleda er igenom detta. Det var aldrig meningen att det skulle kunna bli en enkel väg att gå, men tillsammans kommer vi att lyckas.

Den vetenskapliga världen inser nu den stora betydelsen av Irland. Jag ber er nu att ni delar med er lite rån en sådan rapport för det kommer att hjälpa så många att se klart den stora betydelsen av vårt arbete med leylinjerna.

”För en del människor representerar Irland det första landet som koloniserades av Alta-Ra, den vetenskapspräst som kunde lämna Atlantis innan det försvann i havet. Idag kända som DRUIDER lämnade de ett avtryck på Irland med sina kunskaper och sina krafter. Detta land har fler heliga områden, fler heliga platser, fler megalitiska och medeltida konstruktioner än något annat land, och i vart och ett av dem kan man hitta ett GUDOMLIGT syfte. Dessa byggnader, ofta årtusenden gamla, är alla belägna på mark, eller kraftfält, där den mineralogiska sammansättningen, de underjordiska vattensystemen, tellurismen (magnetfält) och dess kosmiska förbindelser är optimerade för att få en ”konstruktion” som är avsedd att vara en bro mellan Himlen och Jorden. Aktiveringen av dessa viktiga energicentra på Irland har skapat en resonanseffekt mellan alla andra platser som har aktiverats i det förflutna. Det är nu ett mycket tätt nätverk som består av en mängd omvandlade tellusiska linjer, leylinjer och guld- och silverlinjer som är spridda över hela Irland och över världen. En radikal transformering av det kollektiva medvetandet hos det irländska folket har skett. Områdena som är ett andligt arv av ett unikt förflutet i mänsklighetens historia har nu vaknad upp till sitt himmelska öde och ökar sanningen i medvetandet till djupet hos både varelser och materian.”

Författaren till ovanstående text är känd av Veronica men önskar vara anonym för närvarande.

Jag har sagt många gånger att IRLAND ÄR NYCKELN SOM KOMMER ATT LÅSA UPP ALLTING”.

Det måste börja där. Jag säger till det irländska folket: Kom samman, lär er vilka ni är, er verkliga historia, sedan kommer det att stå klart för er vad som gjordes för att skapa illusionen ni befinner er i idag. Överge det som har fängslat era sinnen genom rädsla. Bli den som ni skapades till att vara. Var stolta över vilka ni är. De forntida irländska folken visste alla svaren. Titta på ert förflutna för att lära er hur ni skall skapa en bättre framtid för hela mänskligheten. Kom ihåg, mänskligheten är beroende av er för att kunna göra detta.

Expeditionen som du och Andrew Bartzis har diskuterat är av största vikt. Den kommer att låsa upp allt det som använts till att kontrollera mänskligheten. Det måste filmas så att den kan gå ut till övriga världen till alla som vill koppla in sig till detta. De irländska trummorna kommer återigen att slå rytmen av sanning då de frigör den energin som kommer att återställa er planet. Irland, mänsklighetens framtid och er planets framtid, ligger i era händer.

Ställer ni upp på det vi ber er om? Jag tror att ni gör det. Ni gjorde det när det gällde bankerna och nu är det dags att ta sig an era fångvaktare!  

Min kära hustru fick en stroke i tisdags, och än en gång fungerade Roberts ”magiska formel” underbart för att säkra en fullständig återhämtning. Hon har fått så många förfrågningar om den formeln att vi nu är glada att dela den med er. Den fungerade för mig också när jag var på jordeplanet.

Så snart du är medveten om att du har haft en stroke, ta då:

400 mg av vitamin Q19
400 mg av vitamin E
400 mg av vitamin C
3 Kyolic vitlök
3 tabletter Alvedon

Tillfrisknandet börjar inom en halvtimma. Fullständig återhämtning sker om 3 timmar.

Veronica: Din kropp smärtar när du fått en stroke och du hjälper den omedelbart med dessa vitaminer. Ha alltid dessa med dig. Tala om för dina närmaste att de ser till att du tar dem så snart som möjligt. Mina döttrar ringer mig varje timma för att försäkra sig om att jag är okej när jag har haft en stroke.

Veronica kommer att vara på Irland nästa veckoslut. Jag ber folket på Irland att försäkra att hon får den hjälp hon behöver och att ni är beredda att träda fram och göra vad ni blir ombedda att göra. Lita inte på myndigheterna, för de tjänar inte det irländska folket. Det är ni, folket. Som kommer att befria världen. Inga fler krig, ingen mer hunger eller hemlöshet, ingen mer fattigdom. Låt detta bli er drivkraft!

Ett meddelande från Veronica:
Var snälla och förstå att jag inte kan besvara alla emails. Jag arkiverar alla emails som berör expeditionen till Irland. Jag arbetar ensam och har vissa hälsoproblem för närvarande som orsakar en intensiv smärta. Era erbjudanden om hjälp kommer att tas om hand, antingen av mig eller av någon i Andrews team.

Det är så många länder som är villiga att ansluta sig till oss och är villiga att bli en del av vår Uppstigning in till Ljuset.

Vila, min kära Veronica. Du har en svår vecka framför dig. Njut av att vara med din familj när du firar Marcias bröllop. Jag önskar Marcia och Paul all lycka i deras framtida liv tillsammans.

Var lycklig, min kära. Vårt hårda arbeta kommer att bära frukt.

För alltid din beundrande Monty!Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Montague 11 maj 2014
Montague 11 maj 2014

Min kära Veronica, vad jag skulle älska att vara vid din sida just nu när du och Andrew (Bartzis) avslöjar sanningen om historien som doldes för er. Nu inser du omfattningen av det kontrollsystem som var nödvändigt för att fängsla er alla, och ännu viktigare, hur man så enkelt förändrar hela dynamiken i denna kontroll.

Ni får nu se hur ni kan ta tillbaka er kraft och er makt så att ni kan bli den ni verkligen är. Jag ber var och en av er – läs det högt om det är möjligt – SJÄLSKONTRAKTETS ÅTERKALLANDE, skriven av ANDREW BARTZIS, för att befria er själva från dominans och kontroll. Ja, det är så enkelt som så. Ni kommer att bli överraskade och förtjusta över resultaten ni får uppleva.

IRLAND ÄR NYCKELN SOM LÅSER UPP ALLTING!

Jag har upprepat detta om och om igen till Veronica, och nu har Andrew kunnat förklara varför det är så. Vi står i stor skuld till honom.

Nu anropar jag på folket på Irland och irländare som befinner sig runt  hela världen att försäkra att ni kommer att ta del i sammankomsten på TARA i september 2014. Ta med er era TRUMMOR och VISSELPIPOR och ta tillbaka ägandet av ert land! Det kommer att bli en glädjefylld sammankomst. Våra två världar kommer att förenas denna dag. Hela världen kommer att stå vid er sida när ni befriar er värld från träldom.

Jag känner att jag måste tala om att min kära hustru kommer att vara i Royal Marine Hotel i Dun Laoghire i Dublin den 23 maj (från ungefär klockan 12.00 till 17.00) då Monica, hennes dotter, skall gifta sig den 24 maj. Jag vet att Veronica skulle bli glad över att få möta dem som är villiga att bli LEDARE vid händelsen i TARA.

IRLANDS STORA ANDE måste vakna och ta bort bojorna så att ni återigen kan bli de ledare för människorna ni en gång var. Detta är historia i vardande. Det är dags att ni lär er er sanna historia, inte vad Rom ha pådyvlat er.

PLANETEN JORDEN KOMMER ATT BLI BEFRIAD VID TARA!

MÅNGA KOMMER ATT FÖRSÖKA HINDRA ATT DETTA SKER. VARJE TILLFÄLLE KOMMER ATT TAS FÖR ATT KASTA EN SKUGGA ÖVER DENNA YTTERST VIKTIGA HÄNDELSE. Var starka och tveka inte. Sanningen kommer att göra er fria. Människor nära er, som omedvetet blivit överskuggade, kommer att användas till att försöka ifrågasätta vad vi gör. Kom ihåg: de är inte medvetna om att de blivit överskuggade! Veronica: Se tillbaka på hur många gånger dessa som du trodde var nära dig drog sig undan genom att de fick felaktig information, vilken de trodde var sanning. Många har fallit bort då de blev offer för överskuggande.

Jag vill inte hålla dig kvar idag då jag känner att Återkallandet måste läsas av alla.  Inspelningarna av Andrew och Veronica finns på vår hemsida www.montaguekeen.com . Var snälla och titta på den och smält informationen i den. Det kommer att öppna era ögon och ge er hopp för framtiden, en framtid som ni alla är med att skapa. Hur många gånger har jag sagt att Ni är arkitekterna av framtiden! Nu har vi gett er verktygen och det är upp till er att gå vidare och förändra er värld till det bättre. Tidpunkten var den rätta för Veronica och Andrew att komma samman och visa er vägen framåt. Njut av resan. Irland var mitt andliga hem. Jag värdesätter minnena av lyckliga tider på Irland.

Min kära, du har arbetat så hårt den här veckan. Försök att vila. Pressa inte dig själv. Folk kommer att förstå att du inte har tid att besvara alla mejl du får. En del av dem som skriver vet inte att du är ensam och inte har någon hjälp.

Njut av planerandet av denna stora expedition till Irland.

Jag finns alltid med dig. Din beundrande MontylWebsite: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.