Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Wednesday, February 20, 2013

Montague on 17 February 2013


  Montague on 17 February 2013


ATT FÅ VETA VEM SOM HÄRSKAR ÖVER DIG, LÄR DIG HELT ENKELT VEM DU INTE FÅR KRITISERA!
VOLTAIRE

Min kära, jag sa till dig för många år sedan att Vatikanen måsta falla. Nu ser du att detta sker. Detta är början av vad ni alla har väntat på. Vatikanen är toppen på pyramiden och kontrollerar allt som är korrupt i er värld. Dammen brister nu och utfallet kommer att bli enormt. Fastän barnövergrepp är en stor del av det hela så är det PENGARNA som kommer att förstöra det. Majoriteten av er misstänkte aldrig att Vatikanen kontrollerade pengarna och krigen.

När man tar i betraktande antalet människor som har förlorat sina liv på grund av Vatikanens handlingar kommer ni att bli chockade in i märgen. Dess handlingar genom historien, för att inte nämna dess delaktighet i historieförfalskningen, kommer att ta åratal att avslöja. Det välstånd som Vatikanen har tillskansat sig över århundradena bör tas tillbaka och återdistribueras till världens fattiga. Det blir svårt att hitta en mer korrupt institution. Den kommer att exponeras för vad den egentligen är. Sorgligt nog, många av er är så hjärntvättade och rädda för straff att ni fortfarande klänger er fast vid vad ni tror att Vatikanen är för något.

Vatikanen har blivit vad den är idag genom att ingjuta sådan förfärlig SKRÄCK i människor, om platser för straff som inte existerar. Dess korruption när det gäller pengar har förstört många liv. Nu har tiden kommit för mänskligheten att sitta till doms över Vatikanen. Som ni vet, även om det bara är den första institutionen som faller, så är hela korthuset som har kontrollera mänskligheten och hållit dem i fattigdom, på väg att falla.

De som krävde respekt och lojalitet från er kommer snart att vara på den andra sidan av skranket. De kommer då att få uppleva vad NI har fått utstå under århundraden. Det kommer inte att bli trevligt att bevittna, men det är vad som måste ske för att er planet skall kunna återvända till sin rättmätiga plats i Universum.

Så många av er är motsträviga till att lämna det tredimensionella sättet att leva. Ni är fortfarande inlåsta till EGOT och att göra pengar med lock eller pock eller på varje sätt som är nödvändigt. Dessa människor som drivs av girighet kommer att falla genom sin girighet – därför att sådana individer är öppna för korruption. De faller så väldigt lätt i den fällan. Förstår de inte att pengar kommer att upphöra att existera? Så att sälja sin själ för pengar är faktiskt en mycket dum handling.

Du, min kära Veronica, blev upprörd när du såg detta scenario utspela sig den här veckan inom ditt eget team. En du hade litat på tillät sig att falla ner i den fällan. Han kommer inte att uppnå något genom att göra detta, i själva verket är det motsatsen som kommer att ske. Se detta bara som ett bakslag. Ingenting på Jorden kommer att stoppa vårt uppdrag. Han kanske är dum nog att tro att han kan göra det, men han har inte tittat på vad det är han har emot sig. Vi vill inte ha ego och arrogans i vårt team. Ingen är större än det hela, och även han är intelligent nog att förstå detta så småningom.

Den Mörka sidan kommer att använda alla och allt de kan för att orsaka problem för dem som försöker att föra in ljus till en värld som är i så stort behov av det. Handla alltid med ett gott samvete och gör det hedervärt. Upprätthåll sanningen i alla dina kontakter med andra. Höj din vibration till den högsta möjliga nivån under denna övergång. Älska och stöd alla de som finns runt omkring dig och tillsammans kommer ni att skapa en värld som är i fred med sig själv.

Välkomna varje förändring! Även om den ibland är obekväm så vet att allt är en del av den stora planen att ta er planet från dessa korrupta institutioner. Striden har börjat, mina vänner. Ni vet att ni är på den vinnande sidan. Se fram emot framtiden när allt har ändrats till något mycket bättre. Sedan kan ni luta er tillbaka och njuta frukterna av era ansträngningar. Sanning, ärlighet och respekt kommer att bli normen. Kläng er inte fast vid det förflutna, för dess härskande är över. Var modiga och gå framåt med tillförsikt, med kärlek som en ledstjärna. Den gamla ordningen är på väg ut och kommer aldrig mer att härska eller styra igen.

Det är med beundran vi ser på vad som sker på Irland. Folket tar tillbaka sin makt. De kräver sina rättigheter. De är ett exempel på vad som bör göras och vad som kan göras. De gör det med värdighet och grace. Den ariska rasen tar ställning och de kommer att lyckas. De möts i varandras hus och de planerar sina drag i tysthet. Däri ligger framgången. De vet sina rättigheter och de kräver dem med värdighet och självförtroende. Det är precis som det skall vara.

Lämna kvar rädslan i 3D-världen. Den kommer inte att fungera längre. Ni är klokare nu så ni kommer inte att falla i den fällan igen. Sluta att stödja dem som har fört hela mänskligheten på knä. Det är tid nu att stå raka. Vet vem du är och vägra stödja de korrupta regimerna längre. De kan inte låsa in alla. Om ni står tillsammans så är det en vinn-vinn-situation. Den andliga världen övervakar varje steg som tas för att flytta fram er värld till ljuset. Det finns så många goda människor och de kommer nu tillsammans för att diskutera och stödja på vägen framåt. De goda bland er överväger långt de korrupta, så när de finner sin röst blir de hörda. De ödmjuka skall besitta Jorden!

Ta er tid att ansluta till er andliga sida. Gör det i tysthet i era egna hem. Det finns ingen anledning att lämna era hem för att göra detta. Det behövs bara tysthet och en önskan att ansluta. Det kanske behövs lite övning, men det kommer att göra en stor skillnad i era liv när ni återansluter er till den andliga världen. Detta avskräcktes av religionerna och ni glömde faktiskt bort att ni är en andlig varelse i en mänsklig kropp. Ni är kraftfulla andliga varelser som har utsatts för DNA-störningar och ni har blivit bombarderade med negativ energi. Även nu, i elfte timmen, har de Mörka tjänarna planer på att öka den negativa energin. Var starka och motstå det som påtvingas er. Hitta er röst!

Min kära Veronica, du har en svår dag. Det är alltid svårt att hantera svek, särskilt från en som kunde ha blivit en kraft för det goda i er värld. Det var dock hans val, han valde girighet. Det är människor som han som håller er värld i mörker. Han gavs en möjlighet att göra en skillnad, men ha misslyckades kapitalt. Gå vidare min kära. Vårt arbete fortsätter och vi kommer att lyckas!

Som alltid, din beundrande Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Tuesday, February 12, 2013

Montague Keen - February 10, 2013


 Montague Keen - February 10, 2013


Det är viktigt att ni litar på ert eget omdöme och inte blint accepterar allt som era så kallade ledare säger. De följer alla samma manus men använder olika ord. Det finns planer på gång som skulle chocka er in i märgen om ni visste och förstod dem. Informationen om dessa ondskefulla planer finns där ute, för alla som är beredda att ta sig tid att leta fram dem.

Ni lever nu i tidernas slut, och så mycket görs för att dölja detta faktum för er. Kabalen kämpar en förlorad kamp, men de vägrar att acceptera detta faktum. De kommer att förstöra så mycket de kan innan de accepterar ett nederlag. Den enda person som du kan lita på är dig själv. Du är skyldig dig själv och dem som du har ansvaret för att få det rätt. Ord faller lätt från läpparna hos dem som önskar förstöra er värld. De ler när de vägleder er på vägen till undergång.

Glöm deras ord och observera noggrant deras handlingar. Först då kommer ni att se den verkliga bilden tona fram. Dessa människor är specialtränade för att lura er och i det förflutna har de varit i högsta grad framgångsrika. Men nu vaknar ni upp till detta, och ni är inte längre så lätta att lura. Det är dessa människor som systematiskt har förstört allt det som var rent och gott i er värld, och de lyckades nästan förstöra hela mänskligheten.

Om ni ändå kunde se den enorma ansträngning som görs av dem från andra planeter och den andliga sidan av livet för att försäkra att mänskligheten överlever och kräver tillbaka Jorden! Ni vet i era hjärtan att vi kommer att lyckas. Ni vet att var och en av er måste ta ansvar, och att komma tillsammans för att omfamna ljuset. Var ärlig i alla dina handlingar och håll huvudet högt i säker vetskap om att Ljuset kommer att segra. Ge aldrig efter för rädslan som de använder för att hålla er i mörker och försök sluta med att spela deras spel.

Jag vet att det verkar för många av er som att Kabalen har kontrollen och håller i alla korten, men jag kan försäkra er att detta inte är sant. Ni är de 99 % och utan ert stöd kan de inte fungera. Ni måste ta in detta faktum och leva era liv därefter. Det kan bara finnas en vinnare i detta spel – och det är Ljuset! Kabalen har kontrollerat er värld och alla i den under århundraden. Jag har alltid sagt att de inte skulle ge upp så lätt, för de har allt att förlora. De har haft allt på sitt eget sätt så länge att de inte är särskilt goda förlorare nu.

Ni börjar nu förstå vikten av kärlek. Den är ert vapen för de har inte förmågan att älska, så de kan inte vinna! De använder bomber och kulor, men de behöver er för att skjuta iväg dem och att kämpa i deras krig. Med kärlek är allt ni behöver ett villigt hjärta att öppna upp för era medmänniskor. Kom ihåg er slogan: Make Love not War(skapa kärlek, inte krig). Tänk så underbar världen skulle kunna vara om människor överallt skapade kärlek och inte krig. När ni ser genom kärlekens ögon faller allting på plats och blir som det borde vara. Var snälla och överväg detta allvarligt, för er framtid hänger på det.

Kabalen orsakar så mycket stress genom att medvetet öka levnadskostnaderna för er. De tror att oron över levnadskostnaderna skall ta bort er uppmärksamhet från vad de gör och planerar. De gör livet så svårt för er, för de inriktar sig på varje aspekt av livet: mat, luft, vatten, ni attackeras från alla håll. Som om inte detta var nog så tar de fram nya lagar som är barbariska.

Sorgligt nog finns det dåraktiga människor som bara är alltför redo att påtvinga dessa lagar på sina egna medmänniskor. Inser de inte att, en dag, kommer dessa lagar att användas mot dem själva? Vem kommer att finnas där för att stå upp för dem när deras tid kommer att tas bort? Under hela livet har ni uppmuntrats att lita på fel människor och det är nu svårt för många av er att se sanningen i den situation ni nu befinner er i.

Vet att ni nu skapar framtiden som är allas rättighet och att ni kommer att återföra er planet till vad den var skapad att vara: en planet av fred, skönhet och kärlek. När ni kan njuta av fullt medvetande ännu en gång så kommer resandet att vara endast en tanke bort och frihet kommer att uppskattas av alla. När ni lär er och accepterar hur kraftfulla era sinnen är så kommer ni att kunna kommunicera med tanken. Språket kommer aldrig att vara ett hinder.

När ni ser era medmänniskor utan alla de falska hinder som skapats av Kabalen, då kommer ni att veta vad livet på Jorden kan och kommer att bli. Ni behöver göra det grundläggande arbetet för att få detta att ske snabbt och fridfullt. Ni vet i era hjärtan att ni kan och vill göra detta. Varje dag för er ett steg närmare det målet.

Livet kommer att bli spännande när ni avvisar all den falska historien och de falska religionerna och ni börjar se allting som det är, inte som det ni fick lära er Plötsligt kommer alla bojor helt enkelt att falla av och ni känner en frihet i både sinne, kropp och själ och allt kommer att bli klart som kristall. Allt som var falskt kommer att ligga där naket framför er.

Tänk inte på att hämnas. Ni är ovanför sådant. Hämnd är inom domänen hos de mörka tjänarna och ni skall aldrig tillåta er komma ner till deras nivå. Ni är överlägsna dem på alla nivåer. De är som blodiglar och de har levat av er. Utan ert samarbete kunde de inte ha skapat sina finansiella imperier, etc. Vet de inte att ni kommer in i den här världen utan någonting, och ni lämnar den utan någonting? Alla pengar i världen kommer inte att kunna köpa er en överlägsen plats i livet efter detta. Ni går alla in i den i vetskap om att det sätt som ni levt era liv på är allt som beaktas.

Sträva efter att ge kärlek och ljus till dem som finns runt omkring dig, även om det ibland inte välkomnas med öppna armar. Du vet aldrig om något av det tränger in. Min kära Veronica, vi försöker att ge lösningar på problemen när än de uppstår och ge kärlek och tröst när det behövs. Att ge kärlek är att få kärlek. Detta skapar den energi av ljus som alla behöver. Min kära hustru har haft många email som erbjuder kärlek och ljus. Det är ett underbart sätt att sända kärlek till varandra och på det sättet ut till världen.

Även om världen verkar grå och obehaglig, där det finns kärlek finns det ljus! Veronica och jag har älskat varandra från tidernas början. Det kommer aldrig att upphöra. Hon ansluter sig till andra vars väsen hon känner igen som de som varit en del av hennes liv i det förflutna. I din värld, just nu, kommer mäktiga människor från det förflutna tillsammans och genom kärlekens kraft kommer de att föra fram de förändringar som krävs.

Vilken historia kommer att skrivas i framtiden om dessa tider när, i elfte timmen, ni räddade er planet från katastrof, och ert enda vapen var KÄRLEK? Kärlek övervinner allt.

Låt oss gå framåt i kärlek, min kära. Du är så dyrbar för mig.

Din beundrande Monty!

Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Montague Keen - February 3, 2013


 Montague Keen - February 3, 2013


Informationsutbyte är en ytterst viktig del av uppvaknandet. Det är väsentligt att förstå att det är dags nu att bli befriade från det järngrepp som mörkret håller på er planet. Varje tanke och handling har energi, så se till att du inte slösar dyrbar energi på småsaker som används för att hålla dina sinnen borta från din belägenhet just nu. De har använt URGAMMAL KUNSKAP emot er. Jag har uppmuntrat er att forska i dessa forntida kunskaper, för det är där som ni kan hitta alla de svar ni söker.

Det var under antiken som de Mörka tjänarna tog över er planet och mänskligheten i sig själv. Dessa samma familjer, genom tiderna, praktiserade ingifte för att säkerställa att deras HEMLIGHETER var säkra. Ni var alla tvingade att tjäna dem, stödja dem på alla sätt, medan deras planer för er var mörka och olycksbådande. Jag har förtroende för förmågan hos mänskligheten att vakna upp och säga: ”Vi har lidit tillräckligt. Vi stödjer er inte längre. Lämna tillbaka allt som ni olagligt tagit ifrån oss.”

Övertagandet av er planet var en olaglig handling som ni har lidit mycket av. På Irland led människorna mer än någon annanstans som ett resultat av detta övertagande. De Mörka tjänarna måste försäkra sig om att det irländska folket aldrig skulle komma underfund med vem de är, för när de slutligen inser sin sanna historia kommer de Mörka tjänarna att bli avslöjade. Detta är något de inte vill att världen skall veta.

Sakta men säkert har bevisen blivit avslöjade. Folk vaknar upp till verkligheten, inte till illusionen. Människor har vant sig vid att lida i varje aspekt av sina liv. Katastrofer har inträffat för att försäkra att de lever i fruktan och inte har tid att se klart vad det är som görs emot dem. Ni har ingen tid att förlora. Ta ert ansvar och sök sanningen. Se fakta och ta itu med dem. Det finns ingen tid att förlora när er framtid står på spel och framtiden för er planet. Vi i andevärlden vägleder er i rätt riktning. Ge aldrig upp hoppet, för ni kan göra det när ni verkligen går in för det. Ni har makten och kraften att avsluta den blodsutgjutelse och det våld som noggrant har iscensatts av Kabalen.

KÄRLEK… jag kan inte tillräckligt påpeka vikten av kärlek, för med kärlek kommer frid och harmoni, och detta är ert mål. Det finns ett enormt stort Universum där ute som väntar på att välkomna er tillbaka till fållan. Ni kämpar för er hela existens. Ni är säkert överens om att de 99 % inte kan misslyckas. Ta beslut endast från hjärtats vibration, det kommer aldrig att vilseleda er. Logik, å andra sidan, är vad ni fått lära er att använda av dem som kontrollerar er. Det är dags nu att se den för vad den är. Ni kommer snart att vakna upp till er fulla potential och ni kommer att se er själva som kraftfulla varelser som har en upplevelse på planeten Jorden.

Så många av er lider. Ni känner er hjälplösa och förlorade, och detta är precis vad Kabalen vill att ni känner. De blockeringar och stötestenar som ni försöker ta itu med är alla en del av kontrollnätet. Se dem för vad de är och ta itu med dem så gott ni kan. Genom att tala med andra kan ni få den fulla bilden, och ni kommer att se att ni inte på något sätt är ensamma i denna kamp efter sanning och rättvisa. Jag har sagt många gånger att de följer samma formel om och om igen. Nu är det så uppenbart för dem som väljer att se. Byt ut din rädsla mot kärlek och lita på att ljuset kommer att segra över mörkret. Din själ kommer att tala om för dig att du följer den väg som du upprättade långt innan du återvände till planeten Jorden.

Det ni tvingades lära er, när det gäller historia och religion, är FALSKT, och har resulterat i det nuvarande tillståndet i er värld. Ert uppdrag är att ändra på detta och ni måste göra vad som fordras för att åstadkomma detta. Kom ihåg vem du är och varför du är på Jorden. Detta är din högsta prioritet. Du kommer att VETA vem du kan lita på och vem som är på rätt väg. Även om mycket kommer att göras för att så tvivel så lita på din egen bedömning. Falska profeter finns i överflöd i denna tid, alla lovar vad det än är de känner lockar dig bort från sanningen och ljuset.

Det är så lätt att ta vad som verkar vara en enkel väg: de gör det så inbjudande, men fall inte för sådana fällor. Var klok och uppmärksam hela tiden. Ni lever i svåra tider just nu och ni måste vara fullt medvetna om detta. Det är en kamp i uppförsbacke, men när ni kommer till bergets topp kommer ni att se er värld som ni aldrig har sett den tidigare, med all kontroll borta och allt mörker försvunnet. Korruption kommer att vara ett avlägset minne blott. Det kommer att vara en kamp, men lita på att slutresultatet kommer att vara allt det ni vill att det skall vara.

Attackerna, fysiska och på annat sätt, på människor som gör det här arbetet, ökar. De gör livet svårt och det är svårt för mig att se min hustru försöka hantera detta. Vi skyddar henne, men attackerna kommer genom andra på Jorden. De är alla utformade för att orsaka skada, ångest och finansiella problem. Jag har alltid varnat för att de inte ger upp så lätt. De kommer att slåss till det bittra slutet.

Var starka, alerta och medvetna hela tiden. Håll ert mål i åtanke och ni kommer att lyckas.

Min kära, jag önskar att det kunde vara lättare för dig. Vår kärlek håller dig uppe i detta vårt uppdrag.

Jag förblir din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Saturday, February 2, 2013

Montague Keen - 27 januari 2013


 Montague Keen - 27 januari 2013


Med upplysning upplever man en större förståelse för den illusion som använts till att hålla er förslavade. Ni ser Ljuset nu och med det kommer kärlek, och denna kärlek återkopplar er med Gud (Allt Som Är). Ni återvänder till den ”universella fållan”. Anslut er till denna kärleksenergi, där det finns kärlek kan det inte finnas rädsla eller sjukdom. Lär er ännu en gång att se med kärlek på allting, även på dem som du uppmuntrades till att frukta. Din kärlek kommer att skingra deras makt över dig. Älska dig själv, detta är viktigt, för om du inte kan älska dig själv så kan du inte älska någon annan eller något annat.

För att kunna ändra på samhället så börja med att förändra dig själv. Du kan inte luta dig tillbaka och vara beroende av politiker och liknande för att ändra på någonting. De är, trots allt, ansvariga för kaoset runt omkring er. Ni är arkitekterna bakom den stora förändringen. Skapa i ditt sinne den värld som du skulle önska dig, där människor älskar varandra och där det inte finns något våld och ingen rädsla, där fred är allenarådande. Ni kan alla göra det. Allting är nu på plats för att detta skall kunna ske. Alla måste skapa detta tillsammans. TA TILLBAKA ER MAKT!

Där det finns rädsla, skapa då glädje, och rädslan försvinner. Se till att dina tankar och handlingar är av en ren avsikt, sedan finns det inte plats för lidande eller aggression av något slag. Du vaknar upp från en mardröm som du har levt i under århundraden. Du kan hela världen. Ta bort alla hinder som skapats av religion, regeringar, rasolikheter etc, och du kommer att bli fri. Sådana väggar har avsiktligen skapats för att hålla dig under kontroll. Er värld måste förändras, så dessa väggar måste rivas ner. Ditt mantra för detta bör vara: JAG VILL HA FRED, INTE KRIG. JAG VILL HA KÄRLEK.

Ni har separerats från kärlek, ändå är kärlek allt som finns. Acceptera att du behöver kärlek och se hur din värld förändras till det bättre. Ni behöver varandras kärlek. Kärlekens vibration måste finnas i ditt hjärta och i din själ. Kom ihåg att för att finna kärlek så måste du först GE DEN. Där det finns kärlek finns inget krig, våld eller sjukdom. Kärlek är perfekt välsignelse. Alla väggarna är inget annat än en illusion

Bristen på kärlek är ansvarig för allt som är fel i er värld. Kärlek är energi, en underbar energi. När du har kärlek i ditt liv så har du allting. Tänk med ditt hjärta och lev genom ditt hjärta. Sinnet är kontrollerat, det är en matris. Genom att älska det du fruktar så neutraliserar du det. Det gäller också människor. Detta är den verkliga makten - KÄRLEKENS MAKT.

När sanningens ljus uppträder så visas allt det som hållit er i mörker. Även om de använder sin makt till att hålla er i okunnighet så kämpar de en hopplös kamp. Varje gång en själ omfamnar sanningen jublar man här i andevärlden. Vi är med er varje steg på vägen. Vi ber dig att kliva fram och sprida sanningen. Dela med dig av din kunskap med alla du möter, för att öppna upp en annan människas sinne för sanningen är mycket givande. Du behöver inga vapen för att erövra världen, du behöver endast kärlek och sanning. Ni har alla valt att vara de som tar bort mörkret och återvända till ljuset. Njut av resan, för den är den mest spännande resan i era liv.

Jag ber alla er som anslutit er till den andliga världen att erbjuda skydd åt dem som befinner sig vid frontlinjen vid denna övergång. Alla behöver delta i detta. Genom att sända kärlek och ljus så spelar ni också en roll. Det är den största rollen i era liv just nu, för så mycket beror på den.

Korruptionen som så framgångsrikt har dolts i generationer är nu ute i det fria, exponerad i all sin förnedring. De kan inte längre kontrollera flödet av exponeringen. All korruption måste exponeras och avlägsnas. Det finns ingen plats för korruption i en värld där kärlek och fred råder. Inget land kommer längre att bli attackerat. Inga människor kommer någonsin att leva i rädsla för krig igen. Ni, allesammans, gör detta möjligt genom att omfamna ljuset.

Min kära hustru får många meddelanden om kärlek från människor runt om i världen. De uppskattas alla och de tjänar till att länka samman så många länder. Det är kärlekens makt och kraft som gör det möjligt för Veronica och mig att fortsätta att arbeta tillsammans. Vi är så glada över att så många av er djupdyker i historien till forna dagar för att fastställa sanningen, en tid innan de mörka krafterna tog över. Det är dags nu för er att veta vem ni är, och er historia.

Ni frågar varför det iriska DNAt finns i så många länder, om det ni fick lära er i den korrupta historien var sant, att de var analfabeter, okunniga och ohyfsade? Faktum är att de var världens lärare för 2 000 år sedan! De är den ARISKA RASEN. Bevisen kan inte längre hållas dolda, det kommer att exponera för alla att se. Sanning kan inte förnekas för er i all evighet. Kom tillsammans i kärlek och harmoni och för fram denna förändring. Ni har makten att göra detta!

Min kärlek lämnar dig aldrig. Jag visar dig att jag är med dig hela tiden.

Din beundrande Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.