Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Sunday, October 24, 2010

MONTAGUE KEEN: 17-10-2010Vi som är i Nätet är redo att handla när så behövs, vi kommer att vara där, detta är vårt högtidliga löfte.
Meddelande från Montague Keen till hans fru VeronicaKanaliserat av Veronica, 2010-10-10


Min Kära Veronica, du lever minsann i spännande tider. Då den mörka kabalen desperat söker att finna sätt för att hålla sig fast vid sin tillskansade makt, så planerar de en mycket djup konjunktur nedgång den här gången, för att bortföra folks tankar från vad som verkligen händer. Vi har berättat att era regeringar håller enorma mängder med pengar, detta är väl gömt för er, de är inte skuldsatta, det försöker att få er att tro att de är. Min kära, när Skiftet är genomfört, många av er är medvetna om förändringen i energi som äger rum, känner ni er som att ni har bråttom och kan inte hålla takten, det är därför att Jorden rör sig snabbare, ni tappar humöret oftare, ert DNA förändras, och ni försöker bara att hålla takten med dessa förändringar. En av de stora förändringarna är att pengar inte längre är en del av era liv, ja det är svårt att tänka sig just nu, men kom ihåg att vi har förklarat detta för er.


Det finns 2 Kometer som snabbt närmar sig Jorden som inte än har upptäckts av era astronomer, det kommer inte att träffa Jorden. Dessutom, Kontinentalplattorna nuddar varandra, när de nöter på varandra åstadkommer de Översvämningar och andra Katastrofer, dessa är menade att äga rum. Ni har blivit visade fotografier av nyliga Sädesfältcirklar, en del är mänskligt gjorda, men de som är gjorda av Varelser från andra Planeter är placerade där för att överföra information. Tyvärr ser folk dem bara som ett sätt att tjäna pengar, de lyckas inte se meddelandet som finns i dem. Vi har berättat hur ni skall ”läsa” dem. Girighet kommer i vägen för allt på er Planet. Just nu så är Jorden helt ut ur kontroll om vi inte träder in så står den inför undergången av den mänskliga Rasen. Var och en har makten att förhindra detta. Utan har medgörlighet kunde inte de få hålla makten, i det fallet så fråga er själva vilka som verkligen har makten i den situationen. Styre genom rädsla, denna falska ET invasion som de planerar vars ända syfte är att skapa rädsla, kommer att misslyckas.

De kan inte förvänta sig att vi står vid sidan om och låter mänskligheten bli manipulerad på detta sätt. Vi har våra egna planer för att visa vad de går för, vi kommer att rädda mänskligheten från deras klor, det skulle ha gjorts för länge sedan. Hela strukturen för kontroll i England kommer snart att förändras för alltid. Då mer information kommer till Ljus från så många olika riktningar, kan inte Sanningen längre förbli undangömd. Mänskligheten vaknar upp och ställer frågor och är inte längre redo att acceptera ”det är lagen”, när de så iögonfallande inte är så. Den mörka Kabalen är i turbulens, de vägrade att se hur detta växte fram, de trodde dåraktigt att de kunde styra i all evighet. Deras sataniska riter kommer inte att rädda dem. Drickandet av blod som har pågått under århundraden kommer att upphöra, oberoende av hur det snyggas till så är det en Satanisk Ritual med ett Ont Syfte, man har ljugit för er, det är det som har hållit dem vid makten. Med Sanningen kommer Frihet från förtryck.

Hatet som skapas av de Onda orsakar så mycket smärta för de oskyldiga. I min sista inkarnation valde jag att ”gifta ut mig”, så som det kallades. Hatet som riktades mot min fru var så starkt att det orsakade hälsoproblemen hos vårt förstfödda barn, han övergick till andlighet när han var en baby, jag hittade honom, jag förde honom till Veronica för ett besök. Deras handlande resulterade i så mycket lidande för min första fru, hon hämtade sig aldrig, vi hade ingen aningen om att folk kunde vara så destruktiva och fulla av hat. Detta Hat förs vidare från generation till generation, som du har blivit alltför medveten om.

Nyligen, (9/10/10 klockan 19.32) drevs Rob till ett sådant Hat att han ringde till dig för att skryta om detta Hat, nu har Polisen en inspelning av det. Omedelbart efter att jag gick till ande världen fick du hotande samtal från Oliver, Polisen spårade och spelade in dem, du kunde inte hantera det faktum att folk kunde vara så Onda. Det är Ondska av detta slag som kommer för alltid att bortföras, jag lovar dig. Min Kära fru kan du någonsin förlåta mig för att ha fört sådana förskräckliga människor in i ditt liv. Då vi båda har upplevt sådant Hat så är vi väl placerade att vara en del av dem som för bort det för alltid.

Då David Icke når ut till folket i New York, var vänliga och sänd era tankar och böner för att Sanningen kommer att tas emot väl. För många år sedan hade David modet att söka sanningen, nu reser han runt i världen för att dela den med dem som är redo att vakna upp till verkligheten av existensen på Planeten Jord. Nå ut med Kärlek i era hjärtan som David gör, även till dem som skadar er. Man kan bara tycka synd om dem vars liv drivs av Hat och Girighet, de upplever aldrig Kärlek, de ser aldrig hur vackra rosorna är, välkomst leendet från en närstående, glädjen att ge och att dela med sig. Kom ihåg att det är ni Folket som har Makten att göra de nödvändiga förändringarna för er Värld att bli en rättfärdig och fridfull Planet för alla att leva i harmoni tillsammans. Det kan uppnås.

Vi som är i Nätet är redo att handla när så behövs, vi kommer att vara där, detta är vårt högtidliga löfte. Jag är för evigt din beundrande Make, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA

http://mkjapan.blogspot.com/- JAPANESE

http://mkinfrench.blogspot.com/-FRANÇAIS

http://www.montaguekeen.com – ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/


Monday, October 11, 2010

MONTAGUE KEEN: 10-10-2010
Kom samman, glöm bort era skillnader, ni är alla i detta tillsammans.

Det är tid för att fatta beslut, det finns ett uppvaknade som sker, vakna upp, ta ansvar för era handlingar, dela med er av er kunskap med de mindre lyckligt lottade, prata med varandra.

Ni har fått möjligheten att skapa en Värld av Fred, Kärlek och Ljus.


Meddelande från Montague Keen till hans fru VeronicaKanaliserat av Veronica, 2010-10-10


Mina Kära Veronica, Tiden för Uppvaknande är Nu, den mörka Kabalen försöker allt för att förhindra det oundvikliga. De har fört mänskligheten genom de blodigaste 100 åren i historien av Planeten Jorden, nu koncentrerar de sig på dem som försöker att väcka upp andra till Sanningen. De har skoningslöst plundrat världen, de har samlat på sig enorma förmögenheter, vilket har köpt dem Makt och Kontroll. Ni har nu möjligheten att fokusera er på att förbättra den Mänskliga Erfarenheten för alla människor på Planeten, ni har teknologin, ni behöver nu önskan att göra så. Kom samman, glöm bort era skillnader, ni är alla i detta tillsammans. Det är tid för att fatta beslut, det finns ett uppvaknade som sker, vakna upp, ta ansvar för era handlingar, dela med er av er kunskap med de mindre lyckligt lottade, prata med varandra. Ni har fått möjligheten att skapa en Värld av Fred, Kärlek och Ljus. Öppna era hjärtan till andra, glöm bort de preparerade reaktionerna som påtvingades er av Religion och Stat. Var vänliga och ge inte efter till Rädsla och paralysen som det orsakar, vilket gör er öppna till Kontroll av de få, låt transformationen börja, sluta med att vara offer. Gå framåt med självförtroende i Ljuset som förutsågs utav de Uråldriga Civilisationerna.Vakna upp till vad som hålls från er. Lyssna till den före detta Kanadensiska Försvarsministern när han talar om våra vänner från andra Planeter.
Titta också på filmen ”The Day before Disclosure”, utav Terje Toftenes, dessa människor försöker att visa er Sanningen som har hållits borta från er. Var medvetna om att en FALSK UTOMJORDISK INVASION planeras för att skapa Rädsla och Panik bland massorna på så sätt hålla dem under kontroll. Kom ihåg att de som har kontroll är Skoningslösa, Hjärtlösa individer som ser er, massorna, som deras slavar. Jag spenderade mina tidiga och formande år med att lyssna på sådana människor, men såg Ljuset, Ni skall veta att jag försökte att se Ljuset i alla. Tyvärr så gjorde det mig blind till den Mörka sidan hos de runt omkring mig.Du har fått tillsänt ett fotografi av ditt Aura, det min kära är hur jag såg dig, var snäll och låt andra se detta, jag vill att människor känner till kvinnan som jag älskade och älskar så innerligt, nu kan du se varför jag kallade dig ljuset i mitt liv, du är Ljus. De som försöker att släcka detta Ljus kommer att få uppleva konsekvenserna av sina handlingar. Fotografiet av David Ickes Aura visar honom som en som inte bara helar när han talar men som också har helande händer, detta överraskade dig inte, du kände detta starkt i det ögonblicket ni möttes.Du kommer att möta inflytelserika människor och platser att resa till, vi sätter allt på plats för dig att gå framåt med våra projekt. Låt inte distraherandet av hotade telefonsamtal att blanda sig i våra planer, större förmågor än dem är fokuserade på vårt arbete. Som jag har sagt många gånger – vi kommer att lyckas.Du har haft en full dag mina kära, försök nu att ta dig tid för dig själv. Jag önskar att tacka alla som genom sina handlingar sprider Ljuset, som når ut till dem som inte än har omfamnat Ljusets sanning, tid och tålamod behövs men belöningen är ovärderlig, se er själva som lärjungar till Ljuset på en väg mot transformation.Min Kära, ge aldrig upp oberoende hur mörkret attackerar dig, tillsammans kommer vi att lyckas - Din beundrande make, Monty.

Veronica - www.montaguekeen.com/

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA

http://mkjapan.blogspot.com/- JAPANESE

http://mkinfrench.blogspot.com/-FRANÇAIS

http://www.montaguekeen.com – ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/

Tuesday, October 5, 2010

MONTAGUE KEEN 2010-10-03


Vi i andevärlden har så underbara planer för framtiden av Mänskligheten.


När SANNINGEN kommer ut för alla att se, och kontrollerarna är exponerade,

när OÄNDLIG KÄRLEK är den ända SANNINGEN,

och på det sättet exponera Drömvärlden som ni tror är verklig.
Meddelande från Montague Keen till hans fru Veronica


Kanaliserat av Veronica, 2010-10-03
Även om du inte inser det just nu så var förra veckan viktig, du förde vårt arbete framåt till nästa nivå. Det är mycket viktigt att du personligen diskuterar de planer vi har för framtiden med David Icke och Mike Lampert. Ditt besök till Mike’s klinik, (Shen Kliniken) var för att öppna dina ögon till vad som kan göras utan användande av mediciner. Det är vår avsikt att föra alla dessa människor till din uppmärksamhet så att när vi har vår Byggnad för Stiftelsen, så blir de del av våra planer.

Såsom vi har varnat dig så skulle Den Mörka Kabalen försöka att skapa RÄDSLA och PANIK för att sätta mer restriktioner på er alla. Kom alltid ihåg att det inte kommer att tveka att skapa situationer där många kommer att dödas för att deras agenda framåt. De vet inte hur de skall hantera UPPVAKNANDET av Mänskligheten till deras HEMLIGA KONTROLL av er värld. Din information är korrekt de kommer att träffas i Wien snart för att diskutera hur de skall återupprätta deras KONTROLL. De ämnar slåss och slåss hårt, de har fått de som de vill ha det under en så lång tid att det trodde skulle pågå för evigt. Er planet kommer att gå ut ur denna Mörka Period av Kontroll.

Ni har inget att förlora förutom bojor av Kontroll som har gjort er till fångar. Öppna era ögon till vad som verkligen pågår, forska i det för er egen del, lita på mig - allt är där, ni kommer att bli chockerade när ni ser hur kontrollerade ni har blivit, hur krystat så mycket har varit så att ni dumt nog trodde att ni hade valmöjligheter när ni alla i själva verket är slavar, alla, till de som håller Makten. Lyssna på David Icke och Michael Tsarion och alla de som är av Ljuset, och vars enda önskan är att guida er till Ljuset. David håller tal i många delar av världen, ta er tid att höra vad han har att säga, han arbetar outtröttligt för att hjälpa att skapa en bättre värld för alla människorna i världen.

Vi i andevärlden har så underbara planer för framtiden av Mänskligheten. När SANNINGEN kommer ut för alla att se, och kontrollerarna är exponerade, när OÄNDLIG KÄRLEK är den ända SANNINGEN, och på det sättet exponera Drömvärlden som ni tror är verklig. Ni har blivit inlärda från vaggan till graven att acceptera kontroll, att acceptera att en del människor är bättre än ni, att tro på Historien, vilken är långt ifrån sanningen. Allt som ni fick inlärt som sanning var fabricerat för att skapa världen av Kontroll och Slaveri som ni nu befinner er i, absolut allt har blivit kontrollerat och ordnat så att det skapar illusionen som ni tror är verklig. Det är dags för dem att stiga åt sidan och för Mänskligheten att stiga in till den verkliga Värld som väntar dem. Ge inte efter till Rädsla av Attack, vilken de förutspår, det är bara de som kommer att attackera för att försöka att behålla sin makt.

Ledsen min kära, du hade en stressig resa tillbaka från Isle of Wight, när båten ställdes in blev det ett problem som gjorde dig sen att komma hem och skriva till mig. Kom ihåg att tiden inte existerar i den andliga världen, Jag är alltid där, det är inte ett måste att vi skriver klockan 15.00, folk kommer att förstå. De rätta människorna är vid din sida och kommer att vara där för dig. Som jag alltid har försäkrat dig om så kommer vi att vara framgångsrika, det är nu tid att träda in i Ljuset.

Du har uppnått mycket, stressa nu av då vi förbereder att ta det till nästa nivå. Vet att jag alltid är vid din sida och guidar dig. Jag är så stolt att vara din beundrande make, Monty.

Veronica - www.montaguekeen.com/

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkjapan.blogspot.com/- JAPANESE

http://mkinfrench.blogspot.com/-FRANÇAIS

http://www.montaguekeen.com – ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.